Het Valborgkoor
 Linken
 Werbeck-cursussen,  workshops

Onze dirigent

Árpád Schermann (1958) studeerde viool bij Jan Nicolai aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam en bij Jan Hulst aan het Rotterdams Conservatorium. Na voltooiing hiervan studeerde hij in Rotterdam koor- en orkestdirectie bij Arie van Beek, Barend Schuurman, David Porcelijn en Kenneth Montgomery.
Daarnaast studeerde hij bij Jürgen Schriefer, gedurende lange tijd de meest prominente leraar op het gebied van de 'Schule der Stimmenthüllung'.

Sinds 1982 werkt Árpád Schermann met koren en orkesten in Nederland, Duitsland, Finland, Rusland en Zwitserland.

Op dit moment is hij vaste dirigent van het Valborgkoor, het Valborgkoor Internationaal en het
Valborg Ensemble. Hiernaast is hij vaste gastdirigent van het Incanto Chor in Zwitserland. Ook geeft hij cursussen  koordirectie gebaseerd op de principes van de 'Schule der Stimmenthüllung'.