Het Valborgkoor
 Werbeck-cursussen,  workshops

Donateurs

Steun het Valborgkoor.
Het Valborgkoor wil de ontwikkeling, zoals deze door mevrouw Werbeck is doorgegeven, bevorderen
door o.m. het verzorgen van concerten en zanglessen, het verrichten van studie en het verstrekken van informatie. Bij deze activiteiten is het koor als regel goed in staat om financieel ‘rond te komen’.

Bij bijzondere projecten, zoals reizen naar het buitenland of concerten met een orkestbezetting, worden de lasten te hoog. Voor die situaties zouden wij graag willen rekenen op de vaste ondersteuning van een eigen vriendenkring die bij elkaar jaarlijks samen een bedrag van € 2000,00 bijeen brengt. Daarbij denken wij aan het volgende:

Een vriend/vriendin van het Valborgkoor betaalt per jaar vast € 100,00.
Zij/hij ontvangt voor alle concerten tijdig een aankondiging.
Het koor stuurt aan elke vriend voor elk van de 2 jaarlijkse concerten 2 vrijkaartjes.

Wordt u een van onze vrienden?
Meld u dan aan door een mail te sturen aan